Të martën, takimi i radhës Kosovë – Serbi në Bruksel

Delegacioni i Kosovës dhe ai i Serbisë pritet të rinisin takimet në Bruksel të martën e ardhshme – me 16 janar. Lajmin e ka bërë të ditur Avin Arifi, i emëruar shef për bisedimet me Serbinë nga qeveria e Kosovës, në një intervistë për Klan Kosovën. “Qysh me të 16-tin pritet të ketë takim në … Vazhdoni me leximin e Të martën, takimi i radhës Kosovë – Serbi në Bruksel