Shfuqizimi i Speciales nuk është ndalur, të mërkurën shqyrtohet kërkesa për seancë

Iniciativa për shfuqizimin e Gjykatës Speciale nuk është shuar. Si e tillë do të paraqitet në mbledhjen e Kryesisë së Kuvendit që mbahet të mërkurën. Me gjithë paralajmërimet dhe vërejtjet si nga SHBA-ta ashtu edhe nga përfaqësues të BE-së në Kosovë dhe nga vet BE-ja në Bruksel, kërkesa e Organizatës së Veteranëve të Luftës së … Vazhdoni me leximin e Shfuqizimi i Speciales nuk është ndalur, të mërkurën shqyrtohet kërkesa për seancë