Politikanë të liberalizuar, qytetarë të izoluar

Derisa qytetarët e Kosovës vazhdojnë të presin dyerve të ambasadave të shteteve të Bashkimit Evropian (BE) për t’u pajisur me vizë schengen, kryeministri Ramush Haradinaj dhe bashkëshortja e tij Anita janë pajisur me pasaporta të Shqipërisë, me të cilat mund të lëvizin lirshëm në Evropë. Haradinaj nuk është politikani i vetëm kosovar që është pajisur … Vazhdoni me leximin e Politikanë të liberalizuar, qytetarë të izoluar