Ky është izraeliti i arrestuar në Qipro, për trafikim të organeve në Kosovë

Izraeliti Moshe Harel, është arrestuar në Qirpro, për trafikim të organeve në Kosovë, në rastin ‘Medikus II’. Mediat ndërkombëtare kanë raportuar gjerësisht për këtë lajm, të bërë të ditur nga Policia e Kosovës, pasi izraeliti Harel ishte i kërkuar edhe nga Interpoli. Njerëzit e varfër nga zonat e Evropës Lindore dhe Azisë Qendrore dyshohet se … Vazhdoni me leximin e Ky është izraeliti i arrestuar në Qipro, për trafikim të organeve në Kosovë