KFOR: Njësitë e armatosura serbe veprojnë në veri

Persona të maskuar me uniforma dhe emblema të ushtrisë serbe, të armatosur me armë të rënda, janë duke vepruar në territorin e Kosovës në pjesën veriore, në malet e Leposaviqit. Ndërkaq autoritetet e sigurisë në vend si duket nuk janë në dijeni të aktiviteteve që janë duke u zhvilluar në malet e Kopriqevës. Stërvitjet e … Vazhdoni me leximin e KFOR: Njësitë e armatosura serbe veprojnë në veri